10 de març 2010

"TV LATA", Grup Cultural Bagunçaço. Cinefòrum amb la projecció del documental

Ecoconcern, dimarts 9 de març 19'45h. Cinefòrum

Avui Dimarts 9 de març a les 19,45h hores es projectarà el documental "TV Lata", del Grupo Cultural Bagunçaço (Laboratori de comunicació i creació audiovisual), al local social d'EcoConcern. 

"TVlata" és una experiència d'educació, creació i comunicació amb joves de la comunitat de "Alagados" en Salvador de Bahia, Brasil.
_________
Televisió Experimental Educativa Laboratori de comunicació i creació audiovisual.
Mes informació a http://www.tvlata.org/
_________Tvlata es una experiencia de educación, creación y comunicación con jóvenes de la comunidad de Alagados en Salvador de Bahía, Brasil.Los contenidos publicados en esta televisión experimental -textos, imágenes, músicas y películas- han sido elaborados por los propios adolescentes y los colaboradores del proyecto. El uso de estos materiales está restringido exclusivamente a fines educativos.
Este es un proyecto desarrollado por el Grupo Cultural Bagunçaço, Neokinok.tv y la Agencia Española de Cooperación Internacional para el Desarrollo (AECID).
______________________________________________ 
Aquest és un espai de debat. Si vols fer algun comentari, continuar amb el debat que es promou després de la projecció, obtenir més informació o simplement aportar la teva opinió (encara que no hagis assistit), no ho dubtis, solament has d'escriure en el requadre de baix"Publica un comentari" i premeu a "Comentari de l'entrada".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada