3 de maig 2010

"Passat i futur del ferrocarril a Catalunya" Dimarts 4 a les 19;45 h. amb Pere Pascual Domènech

Dimarts 4 de maig a les 19:30, xerrada-cololoqui: Passat i futur del ferrocarril a Catalunya, amb Pere Pascual Domènech (Catedràtic emèrit de la Universitat de Barcelona. Historiador).

El El Ferrocarril a Catalunya i a Espanya: passat i present.

Es tractarà de posar de manifest que el ferrocarril és una innovació en el camp del transport terrestre sorgida de les tecnologies de la primera revolució industrial, que ha quedat progressivament marginada al llarg del segle XX. Aquest procés s'explica per l'hegemonia d'una de les innovacions característiques de l'anomenada segona revolució tecnològica, és a dir, el motor d'explotació aplicat a l'automoció. Per acabar, ens podem plantejar si aquest paradigma de mobilitat és sostenible, si més no, des de la perspectiva del creixement sense control del consum de fonts energètiques no renovables.
_________________________________
ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL
Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
Web: http://www.pangea.org/ecoconcern


Aquest és un espai de debat. Si vols fer algun comentari, continuar amb el debat que es promou després de la projecció, obtenir més informació o simplement aportar la teva opinió (encara que no hagis assistit), no ho dubtis, solament has d'escriure en el requadre de baix"Publica un comentari" i premeu a "Comentari de l'entrada".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada