25 de maig 2012

Experiències de vida Neo Rurals, amb membres de Can Piella, Ramats al Bosc i Aurora del camp (Taula rodona a Ecoconcern)

Dimarts 29 de maig a les 19:30 hores

Taula rodona sobre Experiències de vida Neo Rurals, amb membres de diferents col lectius.

S'explicaran 3 projectes agroecològics de repoblació rural pròxims a Barcelona, que contribueixen a la conservació de l'entorn natural i defensen un territori quasi consumit per l'economia especulativa i el ciment armat, debatin les dificultats i necessitats amb què es troben en el món rural actual.
Aurora del Camp: Gilad i Roger porten 2 anys produint verdures ecològiques per a la venda directe en les seves 4 hectàrees Del Masnou. Després de ser cooperativistes de consum a Barcelona, van decidir implicar-se com a productors amb gent que entén don ve el menjar i volen estar-hi connectats.
En aquest àlbum de fotos podeu veure una mostra dels productes que cultiven al Maresme

Can Piella: És un projecte col lectiu jove que lluita per la recuperació i conservació de La Piella . Difonen una vida més conscient amb la naturalesa i la societat i fa temps que practiquen l'autosuficiència.
http://www.canpiella.cat/

Edu va marxar a viure a la muntanya, i al 2007 inicia el projecte "Ramats al Bosc" tot pretenent retornar a la muntanya el seu potencial mitjançant la integració de ramats de cabres i/o ovelles en la gestió forestal sostenible per a la prevenció dels incendis forestals, produint des d'una perspectiva agroecológica de l'activitat en zones molt despoblades. Se sent orgullós de ser pastor.  http://ramatsalbosc.blogspot.com.es/

L èxode de la ciutat al camp en busca d una vida més senzilla i amb menys necessitats consumistes, és cada cop una alternativa més coherent amb el declivi del capitalisme.
US ESPEREM!
 
Salutacions cordials!.

_________________________________
ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL
Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 BARCELONA
Telèfon: 93 319 03 51(horari de 19 a 21hs)
Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
Web: http://www.pangea.org/ecoconcern
Blog: http://elracodeldebat.blogspot.com/
TWIT: http://www.twitter.com/EcoConcern_BCN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada