22 de set. 2012

Xerrada -col·loqui - “Viure de l’aire del cel” (projecte econòmic), a càrrec de Pep Puig. (Doctor Enginyer). Dimarts 25 de setembre 19’30 h a Ecoconcern

Aquest dimarts 25 de setembre 19’30 h a Ecoconcern Innovació

Xerrada -col·loqui -

“Viure de l’aire del cel” 
(el primer projecte eòlic, econòmic i popular de propietat compartida)
a càrrec de Pep Puig (Doctor Enginyer).

 Per saber més informació sobre aquest projecte d'energia eòlica premeu aquest enllaç
http://www.viuredelaire.cat

Pep Puig

Consultor en energia i medi ambient, doctor ...

Actualment comparteix el treball director de projectes a Ecoserveis amb professor d'Energia a la UAB i ha treballat en el desenvolupament i l'aplicació de les energies renovables des de 1981, a la universitat, l'empresa o la política municipal (va ser regidor de ciutat sostenible a l'ajuntament de Barcelona entre 1995 i 1999, en representació d'Els Verds - Confederació Ecologista de Catalunya, des d'on va impulsar l'adopció de l'Ordenança Solar per edificis que avui és una obligació estatal). És enginyer en tècniques energètiques amb títol de doctor i posseeix un màster en enginyeria ambiental. Ha participat com consultor en diverses entitats energètiques i ecologistes tant a l'Estat Espanyol com a fora. Ha publicat llibres i nombrosos articles sobre temes d'energia i medi ambient. És vicepresident d'Eurosolar - Associació Europea per les Energies Renovables. Avui lidera el projecte ‘Viure de l'aire del cel'.

Esteu tots convidats a participar-hi!.


-Ja es pot  escoltar online  un fragment de la xerrada d’inauguració del curs a Càrrec de  Felipe Aranguren (sociòleg i escriptor), encarregat de premsa del "Col·lectiu Iaioflautes ”http://elracodeldebat.blogspot.com.es/2012/09/iaioflautes-en-front-la-crisi-amb-felip.html.
 Recordeu que els socis tenen a la seva disposició els nostres arxius de publicacions i gravacions de xerrades. Esperem que us agradi i us esperem el proper dimarts a les 19’30 h.

-Continuen obertes les inscripcions del taller pràctic d’hort de balcó ecològic que es duu a terme a la nostra  associació. Tota la informació:  educahorts.wordpress.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada