7 de gen. 2013

Catastroika - 1ª Part


Dimarts 8 de gener a les 19:30 hores, al local social d’EcoConcern,

Cinefòrum amb la projecció del documental: ”Catastroika  – Grècia 2012”,
dels periodistes Aris Chatzistefanou i Katerina Kitidi. 1ª part del Documental amb subtítols en castellà.


El documental descobreix els resultats de l'actual venda a empreses privades dels recursos públics de Grècia, exigits a fi d'afrontar l'immens deute sobirà del país. Slavoj Zizek, Naomi Klein, Luis Sepulveda, Ken Loach i Greg Palast parlen sobre les mesures d'austeritat del govern grec, així com de l'atac contra la Democràcia a Europa, després de la propagació general de la crisi financera. Acadèmics i especialistes presenten aspectes desconeguts dels programes de privatització a Grècia i a l’estranger.
Aquest documental és una lògica seqüela i continuació de l'anterior “Debtocracy”, que es va projectar en la nostra associació el 13 de març de 2012 i que es pot veure directament des de la nostra entrada del blog:
Es projectarà en dues parts a causa de la seva llarga durada (oportunament s’anunciarà la data  de projecció), ja que "Catastroika" és un bon document gràfic per saber el que ens ve al damunt, sobretot,  a espanyols i italians. Ja que estem recorrent uns passos semblats als de la protagonista del vídeo, Grècia. Sobretot quan es parla amb certa seguretat d'una hipotètica intervenció completa a Espanya.

--
ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL
Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 BARCELONA
Telèfon: 93 319 03 51(dimarts tarda)
Correu electrònic: ecoconcernbcn@gmail.com
<ecoconcern@pangea.org><http://www.pangea.org/ecoconcern>
Blog: http://elracodeldebat.blogspot.com
TWIT: http://www.twitter.com/EcoConcern_BCN
Web: http://www.pangea.org/ecoconcern

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada