11 de maig 2013

Cinefòrum documental “Una Granja para el Futuro”, de Rebecca Hosking

Dimarts 14 a les 19 i 30h. a EcoConcern-Innovació social:

Cinefórum amb la projecció  del documental "Una Granja pel Futur"(de Rebecca Hosking amb  l'activista permacultor Alfred Decker  com a moderador del debat. 
-Entrada lliure-

“Una granja pel futur”
 Narra l'interès de la realitzadora (una grangera anglesa) per desenvolupar un model agropecuari que no necessiti combustibles fòssils ni cap derivat d'aquests per al seu manteniment. El fonament de no utilitzar “petroli” té com a base la insostenibilitat en el temps del model energètic actual, doncs les reserves de cru són finites, les tècniques d'explotació són agressives amb la terra que ens alimenta, i conseqüenment provocarà l'encariment dels aliments exponencialment.
Per a això decideix contactar amb experts i grangers de la zona que ja han implementat models agrícoles i ramaders alternatius i entrevistar-los. 

Després de la projecció comptarem amb la dinamització del debat d'en Alfred Decker membre de "Permacultura Barcelona"
(A Farm for the Future)-BBC Natural World, 2009. 48',V.O. subt. castellà)

El retorn a les arrels, agudizar l'ingeni en temps de crisi. Qualsevol de les dues opcions pot ser bona per visionar aquest maravellós documental, que narrat en primera persona per la seva protagonista, Rebecca Hosking, ens conta com transformar una explotació agrícola en una granja de baix consum energétic i sostenible.

Fitxa tècnica i resum

Moderador: Alfred Decker http://permacultureglobal.com/users/5200-alfred-decker

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada