3 de des. 2013

Cinefòrum amb Receptes per al desastre. “Recipes for Disaster” 2008, de John Webster (Finlàndia).


El dimarts 10 de desembre a les 19:30 hores, al local social, cinefòrum amb la projecció del documental Receptes per al desastre. “Recipes for Disaster” 2008, de John Webster (Finlàndia). VOS Castellà. Entrada lliure.

El documental, protagonitzat per la família del director John Webster, mostra com en l'essència de la imminent catàstrofe climàtica hi ha els petits errors que tots i cadascun de nosaltres cometem cada dia. Tot allò que fem i deixem de fer.
Jonh Webster, director del documental, convenç la seva dona i els seus dos fills perquè tota la família comenci un període de "desintoxicació o de celibat del petroli" durant tot un any, però sense abandonar el seu estil de vida de família de classe mitjana. L'experiència es convertirà en tragicomèdia i la família Webster acabarà qüestionant els seus valors, posant a prova la força de voluntat i, en última instància, la seva felicitat en un documental que pren l'estructura d'un receptari per donar, en tretze receptes, consells per a tothom per minimitzar l'impacte del
canvi climàtic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada