14 de març 2014

El treball de cures i la sostenibilitat de la vida

 
Dimarts 18 de març a les 19:30 hores
Tema d’actualitat: El treball de cures i la sostenibilitat de la vida, amb Cristina Carrasco (Catedràtica de Teoria Econòmica de la Universitat de Barcelona).
La crisis que estem vivint és una crisis de reproducció social, és una crisis sistèmica, quelcom que va molt més enllà d'una crisis econòmica o financera. És una crisi que afecta l'estructura profunda d'un sistema econòmic  –el capitalista patriarcal– que té com a objectiu el benefici individual i que, en el seu afany de lucre, no li importen les conseqüències que la crisi pot tenir sobre la vida i el benestar de les persones.  

Agenda d'Ecoconcern; http://elracodeldebat.blogspot.com.es/p/agenda-dactivitats-segonquadrimestre.html
--
ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL
Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 BARCELONA
Telèfon: 93 319 03 51
Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
Web: http://www.pangea.org/ecoconcern
Blog: http://elracodeldebat.blogspot.com
TWIT: http://www.twitter.com/EcoConcern_BCN 

1 comentari:

  1. Ben je een huis of een vrouw? Het heeft enige financiële spanning of heeft geld nodig, onze methode biedt de mogelijkheid om het bedrag van de benodigde lening aan te geven en ook de duur waarmee de lening met een rentevoet van 3% volledig kan worden verkregen variëren van $ 3.000 tot $ 150.000. $ 00. Dit geeft u een echte kans om de nodige fondsen te verkrijgen. De geïnteresseerde kandidaten moeten per e-mail contact opnemen met. zennitloanfirm@gmail.com !!!!!!!!!!!!! ..............................

    ResponElimina