8 d’abr. 2016

"Yours, Mine, Ours: L'economia de l'intercanvi"2015. VO. anglès/castellà 26'

Aquest dimarts a les 19:30h, en l'espai d'Ecoconcern dels dimarts en RAI C)Carders 12,ppal. Cinefòrum documental amb; 

"YOURS, MINE, OURS -L'economia de l'intercanvi" amb Stefan Blasel (activista intercanvis) 

L’experiment d’intercanvi per habitatge de l’Stefan Blasel

Ens acompanyarà el seu protagonista Stefan Blasel, un dels activistes pioners de la Cooperativa Integral Catalana, va decidir un dia fer un experiment sobre la possibilitat de poder accedir a habitatge a través de l’intercanvi. Fruit d’aquesta experiència s’ha publicat el vídeo Yours, Mine, Ours: The Exchange Economy, fet per Otoxo Productions.
Blasel va iniciar aquest repte el mes de juliol de 2014 amb la idea de no pagar l’habitatge com un lloguer amb euros sinó via intercanvi per conscienciar tothom sobre la nostra dependència absoluta d’uns diners que uns pocs creen del no res i ens els lloguen amb interessos, tot acumulant poder més enllà de qualsevol govern i parlament escollits democràticament, com s’ha vist recentment a Grècia o com es pot observar, també, a Catalunya. També l'Stephan ens explicarà quines eines podem utilitzar per cobrir part de la nostra economia amb intercanvis sense euros.
Més informació; http://cooperativa.cat/un-experiment-dintercanvi-per-habitatge-stefan-blasel/

Castellano_

El proximo dia martes 12 de april 2016 hay pase del documental YOURS, MINE, OURS - The Exchange Community in RAI, C/ Carders 12 principal 08003 Barcelona (Metro Jaume I) . Inicio: 19:30 . Nos veremos? Compartelo!

Entrada lliure(Carnet RAI 3Eur.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada