6 de febr. 2017

"LA MENTADA DE LA LLORONA"Mèxic 2016, 27'

Dimarts 14 de febrer 19;30h. Cinefòrum amb la presentaciò del documental:"LA MENTADA DE LA LLORONA"Mèxic 2016, 27' amb presència de les realitzadores Zeltia Outeiriño (realitzadora audiovisual) i Marina Sonadellas (educadora).

La mentada de La Llorona, trailer. from zeltiaudiovisuales on Vimeo.
Us presentem aquest meravellós film col·lectiu creat per les internes de Santa Martha Acatitla, en el marc de “Dones en espiral: Sistema de justícia, perspectiva de gènere i pedagogies en resistència”, un projecte de la Universitat Nacional de Mèxic conformat per acadèmiques, professionals del dret, artistes, estudiants i internes del penal, que des de la perspectiva de gènere actuen compromesos amb la transformació del Sistema de Justícia Mexicà.
Les dones preses de Santa Martha Acatitla redefineixen el mite de “La Llorona”, sentenciada a aullar eternament per abandonar als seus fills. Del plor a la denúncia, les dones preses s'han cansat de plorar han pres la paraula. El col:lectiu El Mirador de Barcelona facilitador del projecte, utilitza metodologies de vídeo participatiu i creació col·lectiva. Aquesta projecció serà la primera a España, i serà presentat per la Zeltia Outeiriño i la Marina Sonadellas, facilitadoras d'aquest procés creatiu.
_____________________________________ 
Associació ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL

Carrer Carders, 12 pral.[RAI] 08003 BARCELONA
Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org Facebook: EcoConcern-Innovació-Social
Twitter: @EcoConcern_BCN Blog: http://elracodeldebat.blogspot.com  


Entrada gratuïta socis Ecoconcern Innovació Social o de l'associació  RAI (4€ l'any).
El carnet es pot adquirir in situ durant l'acte i permet l'accés a totes les activitats de RAI i d'EcoConcern durant un curs ecolar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada