19 de gen. 2018

[23/1]Xerrada-col·loqui sobre “Oriente Medio y Guerra Imperialista"

Dimarts 23 de gener, 19:30h.[SUSPESA]

Malauradament el nostre ponent no ens acompanyarà demà per malaltia, traslladem la xerrada al semestre següent més informació sobre la nova data en el nostre email: ecoconcern@pangea.org
En el seu lloc Farem una sessió de feina oberta i col·lectiva dinamitzada "FEM ECOCONCERN" Vine a donar un cop de mà o proposar activitats o  projectes!!! T'esperem!!
TOTA L'INFORMACIÓ:
http://elracodeldebat.blogspot.com.es/2017/10/fem-ecoconcern-entre-tots-i-totes.html

 - Xerrada-col·loqui sobre “Oriente Medio y Guerra Imperialista”amb Àlex de la Fuente (Membre del Comité Antiimperialista. Llicenciat en Història, especialista en Contemporània i Història del món Àrab).
De les primaveres àrabs a l’Estat Islàmic: analitzant els canvis geopolítics i geoeconòmics que afecten l’Orient Mitjà.És considera absolutament necessari explicar i difondre els veritables motius de l’agressió imperialista contra Síria i altres pobles del món àrab. Aquests motius, disfressats de guerres civils i terrorisme islamista i/o fanàtic, amaguen pretensions geopolítiques que en última instància es revelen econòmiques. Tota guerra té motivació econòmica. És imprescindible conèixer la geopolítica de la regió i els seus antecedents històrics per entendre el perquè d’aquestes guerres i que podem fer per evitar que es produeixin.
mapa de reparto de la región -hoy en llamas- en 1920 entre las potencias imperialistas franco-británicas. Toda una declaración de inteciones.
(Castellano)
Consideramos absolutamente necesario explicar y difundir los verdaderos motivos de la agresión imperialista contra Siria y otros pueblos del Mundo Árabe. Estos motivos, disfrazados de guerras civiles y terrorismo islamista y/o fanático, esconden pretensiones geopolíticas que en última instancia se revelan económicas. Toda guerra tiene motivación económica. Es imprescindible conocer la geopolítica de la región y sus antecedentes históricos para entender el por qué de estas guerras y qué podemos hacer para evitar que se produzcan.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada