19 de maig 2018

“Que està passant amb les pensions? amb Miren Etxezarreta

Aquest dimarts 22/5/18 – 19:30h en el nostre espai en C)Carders 12 , principal [RAI].

Xerrada-col·loqui sobre Que està passant amb les pensions?" amb Miren Etxezarreta del Seminari d'economía crítica Taifa i catedrática d'economia aplicada de la UAB .
Xerrada sobre la situació actual de les pensions a càrrec de l'economista Miren Etxezarreta.
Les pensions són un dret que ens hem guanyat i pagat. Per garantir-les pel futur hem de defensar el sistema de pensions públiques.

Més informació en aquest video del programa de "El Intermedio"del mes de març de 2018.
http://www.lasexta.com/programas/el-intermedio/gonzo/miren-etxezarreta-el-sistema-financiero-global-esta-detras-de-la-crisis-de-las-pensiones_201802155a8601930cf23e9bc0211ee6.html 
Extracte:
"el sistema público de pensiones tal y como está planteado ahora no hay ningún interés en que sea viable" y asegura que "no existe tal problema de las pensiones" ya que "separar el gasto de las pensiones del resto de gastos colectivos" del Estado es inviable. Apuesta por financiar las pensiones a través de los impuestos como el resto de gastos del Estado.

T'hi esperem!
_Entrada lliure_
Associació ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL
Carders 12, principal[RAI].08003 BARCELONA
Jaume I .Telèfon: 93 319 03 51
Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
Blog: http://elracodeldebat.blogspot.com
Facebook: EcoConcern-Innovació-Social TWIT: @EcoConcern_BCN


Com puc col·laborar amb Ecoconcern?
Explicant als teus coneguts la nostra tasca, compartint les nostres informacions, fent-se soci/a,... Treball voluntari; Necessitem ajuda per posar al dia l'associació en el camp virtual. Estem fent un canal de un canal amb les xerrades, digitalitzar les nostres publicacions..., no volem que aquest coneixement tan interessant que generem es quedi a dintre del nostre local!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada