12 de nov. 2018

La Francmaçoneria: diversitat d’obediències

Dimarts 20/11/2018 - 19:30h


La Francmaçoneria: diversitat d’obediències


A càrrec de Miquel-Dídac Piñero Costa, periodista i historiador
La Francmaçoneria especulativa neix de l’antiga operativa medieval i les eines d’ahir per edificar ara són símbols amb l’objectiu de construir un temple global de la idea d’estar al servei de l’espècie humana, els éssers vius i els sistemes naturals en harmonia, sense nocivitats.
La Francmaçoneria especulativa “oficialment” neix a Londres l’any 1717, hereva filosòfica d’operativa antiga, però les anomenades ‘Constitucions d’Anderson’, s’han transformat i s’han inhabilitat alguns dels seus principis. 
Les persones maçones haurien de ser gent de suport mutu i promoció humana lliure, aplegada més enllà de les diferències profanes. Miquel-Dídac Piñero Costa, Llibreter, president de l’Ateneu Art i Cultura de l’Escala i del Centre d’Estudis Escalencs, membre de l’AEP, estudia a nivell del Nord-est de Catalunya moments poc coneguts o temàtiques poc tractades, així com l'arquitectura rural tradicional i els llocs sagrats ancestrals des de la prehistòria. Coautor de diversos llibres i de nombrosos escrits.

T'hi esperem! -Entrada lliure-

Associació ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL
CADA DIMARTS A LES 19:30h debats, xerrades, cinefòrums..

Carders 12, principal[RAI].08003 BARCELONA
<M>Jaume I .Telèfon: 93 319 03 51
@EcoConcern_BCN/ ecoconcern@pangea.org
Si vols que t'enviem setmanalment les nostres activitats o vols
associar-te, escriu a ecoconcernbcn@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada