5 de febr. 2019

[12/2]Presentació del Llibre "Pol y Leopoldo" sobre l'assetjament escolar amb la seva autora C. Montoto i el docent O.Carbonell

[12/2]Presentació del Llibre "Pol y Leopoldo"(2018) sobre assetjament escolar amb la seva autora Carolina Montoto i el docent Òscar Carbonell.
Portada del LLibre de C.Montoto
Aquest dimarts, amb l’excusa de la presentació del llibre Pol y Leopoldo: dos ojos y un destino, parlarem sobre l’assetjament escolar. Amb l’Òscar Carbonell, una persona amb una llarga experiència al camp docent, intentarem respondre preguntes tals com: ha augmentat l’assetjament amb les noves tecnologies o potser és un problema més visible gràcies als mitjans de comunicació? i quina influència té la societat actual en aquest problema?
El llibre que aprofitem per presentar, Pol i Leopoldo: dos ojos y un destino, és una novel·la juvenil molt divertida de la Carolina Montoto, al qual es parla de la diferència i de les etiquetes que posem a l'altre, en aquest cas, al protagonista de la narració, el Pol, un nen borni que ha de portar un pegat a l'estil dels pirates d'abans. I com a conseqüència d’això comença l’assetjament.
Durant la presentació es podrà adquirir un exemplar de la novel·la que tambè es pot adquirir en aquest enllaç. Us hi esperem, entrada lliure i gratuïita!


DATA / HORA12 de Febrer / 19,30h  LLOC: [RAI]
C)Carders 12, ppal. <M> Jaume 1/Arc de triomf.
ORGANITZAEcoConcern Innovació Social
Comparteix! Facebok󺳫 / Twitter 
T'hi esperem! -Entrada lliure-  
Associació ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL [RAI] 
- CADA DIMARTS A LES 19:30h debats, xerrades, cinefòrums...-
Si vols que t'enviem setmanalment les nostres activitats o vols  associar-te, escriu a ecoconcern@pangea.org 
Carders 12, principal[RAI].08003 BARCELONA
<M>Jaume I .Telèfon: 93 319 03 51
@EcoConcern_BCN/ ecoconcern@pangea.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada