20 d’abr. 2010

Aquesta tarda "Vivir sobre el pozo" realitzat per Marc Gavaldà.


A les 19:30 hores al local social d'Ecoconcern,
Cinefòrum amb la projecció del documental "Vivir sobre el pozo", realitzat per Marc Gavaldà.

Les activitats hidrocaríferes de la Transnacional Repsol-YPF impacten irreversiblement els territoris indígenes de l'Amèrica Llatina, afectant les condicions de supervivència dels pobles originaris que lluiten per sobreviure a la invasió de Repsol.


Al finalitzar l'activitat cel.lebrarem el SOPAR DE SANT JORDI
_________________________________________
ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL
Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 BARCELONA
Telèfon: 93 319 03 51 (Dimarts tarda o contestador)
Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
Web: http://www.pangea.org/ecoconcern
Blog: http://elracodeldebat.blogspot.com/

Aquest és un espai de debat. Si vols fer algun comentari, continuar amb el debat que es promou després de la projecció, obtenir més informació o simplement aportar la teva opinió (encara que no hagis assistit), no ho dubtis, solament has d'escriure en el requadre de baix"Publica un comentari" i premeu a "Comentari de l'entrada".

1 comentari:

  1. Marc Gavaldà
    Especialista en els efectes de les explotacions petroleres a l'Amèrica Llatina i integrant de la campanya RepsolMata

    Marc Gavaldà és llicenciat en Ciències Ambientals de la UAB i des de fa més de deu anys investiga i documenta els conflictes ambientals del petroli als pobles amazònics i de la Patagònia. És autor de llibres com Las manchas del petróleo boliviano (1999) La recolonización (2003), Viaje a Repsolandia (2006), RepsolYPF: un discurs socialment irresponsable (2007) i Patagonia Petrolera, el desierto permanente (2008). Ha realitzat documentals com Vivir sobre el Pozo (2002), Tentayapi (2005) i Patagonia Petrolera (2008). Actualment prepara l'exposició Pobles Indígenes i Petroli. Participa activament al col.lectiu Repsolmata i al consell de redacció de la revista Ecología Política.

    ResponElimina