31 de gen. 2011

Xerrada-cololoqui: Responsabilitat Social Corporativa, com va sorgir i com ha evolucionat, amb Josep M. Canyelles.

Dimarts 1 de febrer a les 19:30 hores.


Xerrada-cololoqui: Responsabilitat Social Corporativa, com va sorgir i com ha evolucionat, amb Josep M. Canyelles (expert en responsabilitat social i promotor de Responsabilitat Global).


La responsabilitat social de les empreses és un enfocament de gestió que algunes organitzacions han anat incorporant sobretot en els darrers anys i que aporta un impacte positiu no solament per a l'entorn sinó també per a la mateixa organització. Però sovint no ha estat compresa adequadament i encara hi ha qui la confon amb màrqueting social, amb ètica, amb filantropia, desatenent la implicació que té en aspectes d'estratègia i de definició del model d'empresa. D'altra banda, engloba una diversitat tan gran de continguts que fa que cada grup d'interès tendeixi a contemplar-ne sols una dimensió específica, ja sigui al voltant dels impactes socials, laborals, ambientals, econòmics, etc.
La responsabilitat social corporativa no és una moda sinó que ha vingut per quedar-se, al marge de la profunditat i extensió amb què es pugui produir. Forma part de les intencions i les bones pràctiques de tota mena d'organitzacions, privades, públiques i socials, i de dimensions molt diverses.

¡Us esperem!
--
ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL

Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 BARCELONA
Telèfon: 93 319 03 51
Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
Web: http://www.pangea.org/ecoconcern
Blog dels dimarts: http://elracodeldebat.blogspot.com/

1 comentari:

  1. Podeu trobar més informació sobre el ponent en el seu blog on hi ha articles en castellà i català.

    http://responsabilitatglobal.blogspot.com/
    María Toral

    ResponElimina