21 de febr. 2011

Qui tindrà cura de nosaltres?, una mirada crítica a la llei de dependència, amb Carme Alemany (Sociòloga).

Dimarts 22 de febrer a les 19:30 hores a EcoConcern.

Xerrada-cololoqui: Qui tindrà cura de nosaltres?, una mirada crítica a la llei de dependència, amb Carme Alemany (Sociòloga).

Des del feminisme s'ha desenvolupat un pensament crític respecte al funcionament socioeconòmic de la societat patriarcalcapitalista i que planteja la necessitat de situar la sostenibilitat de la vida en el centre de tota l'activitat cololectiva, de manera que es consideri com un objectiu prioritari el manteniment i la cura de la població.

La necessitat social de la cura és evident i la pregunta: Qui tindrà cura de nosaltres? es repeteix amb freqüència principalment entre les dones. Enfront de l'absència de resposta, tant per part de l'estat, com per part del mercat i els homes com a cololectiu, són les dones qui estan fent front a la crisi de la cura, ja sigui amb unes condicions de treball i salarials abusives, molt sovint, o amb l'establiment de xarxes de relació entre dones en detriment, moltes vegades, de la seva qualitat de vida. Es sostenible aquesta situació?. Aquest serà el tema de debat que ens plantejarem.

¡Fins dimarts!
--
ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL
Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 BARCELONA
Telèfon: 93 319 03 51(Dimarts tarda o contestador)

Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
Web: http://www.pangea.org/ecoconcern
Blog: http://elracodeldebat.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada