16 de febr. 2011

Atenció DIJOUS 17 de Febrer 19'30 hs: Caixes d'estalvi!!

Dijous 17 de febrer a les 19,30 hores al local social
Què està passant amb les Caixes d'Estalvi?
La reestructuració del sistema financer espanyol que s'està duent a terme amb la reforma de les Caixes d'Estalvi i l'avaluació de la importància de la mateixa per als interessos populars mereix una reflexió detallada. Dos membres del Seminari Taifa - Miren Etxezarreta i Francisco Ferrer - exposaran els seus anàlisis i la seva avaluació, amb elements comuns i les seves discrepàncies.

Aquesta sessió s'ha programat com a part de la proposta del seminari TAIFA:
Proposta del seminari Taifa per a xerrades sobre temes d'actualitat, en economia.
Davant els durs atacs a les condicions de vida i drets socials que la població i les classes treballadores estan experimentant en aquests darrers temps, i convençuts que és important que les persones interessades tinguin la possibilitat de debatre sobre la natura d'aquests atacs, les seves causes i les seves conseqüències, el seminari Taifa es proposa iniciar unes xerrades de debat que puguin facilitar l'aprofundiment en la comprensió d'aquestes dinàmiques. L'anàlisi i el comentari serà des del punt de vista de les classes populars.
Les xerrades tindran una periodicitat mensual i tindran lloc a Ecoconcern a les 19:30h. Es proposa que un ponent faci una exposició prèvia d'uns 45 minuts i es dediquin al debat uns altres 30 o 45 minuts. Els ponents seran membres del seminari Taifa tot i que ocasionalment es contempla convidar altres ponents. de la El programa es beneficia cooperació d´Ecoconcern que presta el suport logístic.
--
ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL

Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 BARCELONA
Telèfon: 93 319 03 51(Dimarts tarda o contestador)
Correu electrònic: ecoconcern@pangea.or
Web: http://www.pangea.org/ecoconcern
Blog: http://elracodeldebat.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada