14 de febr. 2011

Dimarts 15 Feb.19:30h. Debat obert "La problemàtica sorgida en el món àrab i en concret Tunísia, on ha caigut el règim de Ben Alí"

Dimarts 15 de febrer a les 19,30 hores al local social, debat obert sobre la problemàtica sorgida en el món àrab i en concret Tunísia, on ha caigut el règim de Ben Alí, amb Jean Pierre Malé i Laurent Cohen (de l'Associació Junts), i la possibilitat de l'assistència d'algun ciutadà tunisià.

Davant la impossibilitat de fer la xerrada programada pel dia 15 de febrer sobre un tema d'actualitat com són els desnonaments i donat que n'hi ha un altre de rabiosa actualitat, com és la problemàtica sorgida en el món àrab i en concret Tunísia, on ha caigut el règim de Ben Alí, la qual cosa pot tenir conseqüències importants en els països de la zona on segueixen les revoltes per aconseguir canviar el seus règims dictatorials, Ecoconcern ha programat un debat obert sobre aquesta problemàtica que creiem molt interessant i urgent de parlar. Els interlocutors seran: Jean Pierre Malé, Laurent Cohen (de l'Associació Junts) i la possibilitat de l'assistència d'algun ciutadà tunisià.
Us Esperem!
--
ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL
Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 BARCELONA
Telèfon: 93 319 03 51
Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada