14 d’abr. 2013

Què fem amb el deute i de quin deute parlem? amb Enric Pons i Pablo Martínez

Dimarts 16 d’abril a les 19:30 hores

Tema d’actualitat:
Què fem amb el deute i de quin deute parlem, amb Enric Pons (diplomat en ciències empresarials i llicenciat en administració i direcció d'empreses). 

..........Entrada lliure................


L’Estat Espanyol pateix una greu crisi de deute. Com s'ha generat aquest deute? Qui són els responsables d'aquest endeutament? Qui ha de pagar aquest deute? La política que exigeix la Unió Europea és la reducció dràstica del dèficit públic, però aquesta opció a més de generar desprotecció social, continua fent créixer el deute. És cert que hem viscut per sobre les nostres possibilitats? Les retallades són l’única solució? Com s’ha arribat a aquesta situació?


Enric Pons treballa a la Federació d'ONG de Catalunya. Ha estat auditor durant dos anys. Vinculat a la Plataforma Auditoria Ciutadana del  Deute (PACD) i a un grup de repoblament rural. Anteriorment ha estat vinculat a la xarxa pel decreixement, col·lectiu crisi i a la xarxa comunitària Sant Antoni), i Pablo Martínez (treballa en el sector de les consultories d’informàtica des de fa més de deu anys; va entrar en els moviments socials arran del 15M. Va formar part de la comissió d'economia de Plaça Catalunya, i, a partir d'allà va entrar a la campanya per a iniciar un procés d’auditoria ciutadana, que ha donat lloc a la PACD. Forma part de la Coordinadora d'Informàtica de la CGT).
Més informació:
http://www.odg.cat/idioma.php/ 
.........................................Entrada lliure...............................

ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL
Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 BARCELONA
Telèfon: 93 319 03 51 (dimarts)
Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
Web: http://www.pangea.org/ecoconcern
Blog: http://elracodeldebat.blogspot.com
TWIT: http://www.twitter.com/EcoConcern_BCN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada