12 d’oct. 2016

[18/10] Models alternatius d’habitatge: cohousing seniorXerrada-col·loqui amb Daniel López Gómez (investigador UOC del proyecto MOVICOMA   ) i Raül Roberts (membre de la cooperativa Sostre Cívic).

Aquest dimarts 18, ens parlaran de vivendes col·laboratives i cohousing l'investigador Daniel López del movicoma.blogs.uoc.edu (Vegin el seu article aparegut al diari "El Diario.es" sobre alternatives a la tradicional jubilació) i Raül Roberts de la cooperativa d'habitatge (Sostre Cívic) que promou aquest tipus de habitatges.

Model d’habitatge econòmic i solidari a través d’entitats socialment creatives en el context de governança multinivell, amb explotació sobre la manera en què les ciutats, en tant que sistemes locals en els quals es materialitzen aquestes relacions, condicionen les dinàmiques d’Innovació Social promogudes per la ciutadania organitzada. Una comparativa del foment de l'economia solidària a Barcelona.

Dimarts 18 d'octubre a les 19:30h
EcoConcern - c/Carders, 12 Ppal (Barcelona)
Metro Urquinaona o Jaume I

Entrada gratuïta amb el carnet de l'associació RAI (4€ l'any)
El carnet es pot adquirir in situ durant l'acte i permet l'accés a totes les activitats de RAI i d'EcoConcern durant un any.


>> Esdeveniment a Facebook

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada