15 de juny 2010

Avui 19'30; ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DEL CURS 2009-2010

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DEL CURS 2009-2010

L’Assemblea General Ordinària de l’Associació ECOCONCERN-Innovació Social se celebrarà el dimarts 15 de juny de 2010, en el local del carrer Mare de Déu del Pilar, 15, pral., a les 19,30 hores amb l'ordre del dia següent:

1) Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de l’assemblea anterior

2) Presentació i aprovació, si escau, de l’estat de comptes de l’exercici anterior

3) Presentació i aprovació, si escau, dels pressupostos d’ingressos i despeses del proper exercici

4) Presentació i aprovació, si s’escau, de la Memòria del curs anterior

5) Canvi dia d’activitat a Ecoconcern

6) Precs i preguntes

Recordeu que la documentació referent a l’Assemblea General Ordinària, estarà a la vostra disposició al local de l’Associació a partir del dia 1 de juny de 2010.
Una vegada acabada l’assemblea tindrà lloc el sopar de final de curs a la terrassa, al preu de 10 € (cal reservar taula a la seu d’ECOCONCERN, qualsevol dimarts de 19 a 21 hores, personalment o per telèfon). Esperem com altres anys tenir bon temps a la fresca i compartir experiències i uns bons moments d’amistat.

Activitats pel proper curs

En les setmanes que resten fins que arribin les vacances, si bé no tindrem activitats els dimarts, seguirem trobant-nos de 19 a 21 hores, per treballar en l’organització del proper curs i en els diferents projectes que ja s’estan posant en marxa per facilitar que ECOCONCERN pugui continuar desenvolupant els seus objectius. Es per això que obrim una consulta a tots els nostres associats/associades per a què ens facin arribar propostes de temes i conferenciants, i convoquem una jornada de treball de 10 a 14 hores, a celebrar el proper dissabte dia (19) de juny, al nostre local social (després anem a dinar tots plegats). Com ja hem dit, aquesta jornada ha de servir per seguir preparant la programació d’activitats i reunions del proper curs.

Dins dels objectius que centren les actuacions d’ECOCONCERN està el de recollir, tant en les nostres publicacions com en les xerrades-col·loqui, propostes innovadores. Alguns projectes ja els hem exposat en el darrers Ecocorreus i esperem ampliar-los amb les aportacions que ens feu arribar. Això, tant en temes com en suggeriments de possibles conferenciants. Avui més que mai, ens enfrontem a grans reptes socials, i col·lectius com el nostre han de fer esforços de creativitat i de compromís social per portar-los a terme. Tots i totes hi esteu convidats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada