22 de nov. 2013

L’energia després de Fukushima, amb la presència de Jordi Ortega

Dimarts 26 de novembre a les 19:30 hores.

Xerrada-col·loqui sobre el llibre: 

L’energia després de Fukushima,  
de Cristina Narbona (exministra de Medi Ambient i consellera del Consell Nuclear Espanyol) i de l'expert investigador Jordi Ortega (filòsof, periodista i politòleg), amb la presència de Jordi Ortega.



El debat energètic després de Fukushima i com Alemanya aborda la transició energètica en contrast amb l'evolució de la reforma energètica del govern espanyol.   
Aquest llibre tracta de contribuir a un debat molt més profund sobre els veritables costos —econòmics i socials— de l'opció nuclear, així com sobre la viabilitat d'un món sense aquesta mena d'energia.

Jordi Ortega fa temps que segueix, estudia i analitza la realitat, especialment en el camp del clima i, també, de l'energia i de les polítiques públiques ecològiques, no endebades és membre del Grup d'Investigació de Canvi Climàtic i Sostenibilitat de la Universitat Carlos III. Cristina Narbona, l'exministra de Medi Ambient, no ha deixat, tampoc, d'implicar-se en la qüestió nuclear, ja quan era professora de econòmiques a la Universitat de Sevilla, o ara com a portaveu de Canvi Climàtic del Grup Socialista a les Corts de Madrid, o bé com a membre del Panel de Nacions Unides sobre Sostenibilitat Global, que tot just va presentar el seu informe el gener d'enguany.

Més informació a: http://www.diariodeibiza.es/pitiuses-balears/2013/11/22/experto-plantea-salida-crisis-pasa/658925.html

_________________________________     EcoConcern-Innovació Social
Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 BARCELONA
Telèfon: 93 319 03 51   Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
Twitter de Ecoconcern: http://twitter.com/EcoConcern_BCN 
Blog d’Ecoconcern: http://elracodeldebat.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada