21 de gen. 2015

Urbanisme i participació: Experiències metodològiques en processos de transformació urbana, amb Raons públiques.

Dimarts 27 de gener a les 19:30 hores. Xerrada-col·loqui sobre:
Urbanisme i participació: Experiències metodològiques
en processos de transformació urbana, amb membres de Raons públiques.
Tema: dimensió social de la sostenibilitat.
Objectiu: pensar i actuar per un altre model de construcció de la ciutat a través de projectes i activitats.
Raons públiques és una associació d’urbanisme que treballa en l’àmbit de l’educació, l’arquitectura i la participació ciutadana. Desenvolupan projectes integrals a diferents escales, caracteritzats per la implicació de les persones en la concepció, la transformació i la gestió del seu entorn. Segons les característiques o necessitats de cada projecte que vam iniciar es formen equips de treball analitzant les competències de cadascuna de les integrants de l'equip.

CASTELLANO: Raons Públiques es una asociación de urbanismo que trabaja en el ámbito de la educación, la arquitectura y la participación ciudadana. Desarrollan proyectos integrales en diferentes escalas, caracterizados por la implicación de las personas en la concepción, la transformación y la gestión de su entorno.

1 comentari:

  1. Us informem que hem actualitzat el document «Municipalització i urbanisme», dins del lloc web del Centre d'Estudis Joan Bardina:

    http://www.bardina.org/Municipalitzacio_i_urbanisme.pdf

    Aquest document conté propostes per poder aplicar a nivell municipal, procedents de la labor de l'equip encapçalat per l'Agustí Chalaux (1911-2006) i en Lluís Maria Xirinacs (1932-2007).

    ResponElimina