27 d’abr. 2015

La situació de la salut. Estat de la qüestió, amb membres de "Dempeus per la salut pública".


Dimarts 28 d’abril a les 19:30 hores
Xerrada col·loqui: 
La situació de la salut. Estat de la qüestió, amb membres del grup de treball de la UPF, relacionat amb Dempeus per la salut pública.
La situació de la salut i de la sanitat a Catalunya ha esdevingut altament perillosa i insuportable. Està en joc la pervivència d'un excel·lent sistema públic de salut que havia estat conquerit amb dures i llargues lluites socials i polítiques.
El procés de privatització d'allò públic, de mercantilització del sector, d'imposicions de criteris de mercat pel damunt del legítim exercici universal del Dret a la Salut, darrera unes doloroses i inhumanes retallades pressupostàries, any darrera any, estan abocant a la degradació, la parasitació, a les corrupcions impunes, fins a un risc calculat de liquidació i amb l'aparició de nombroses patologies produïdes per la
crisi-estafa.

Darrera una pretesa col·laboració públicoprivada, i sota l'eufemisme de "model mixt català" s'estan derivant els migrats i insuficients recursos públics cap a beneficis de grans empreses privades i fons d'inversió que aterren especulant en el “sector sanitari” i afins.
_________________________________
ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL
Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 BARCELONA
Telèfon: 93 319 03 51 Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
Web: http://www.pangea.org/ecoconcern
Twitter d’EcoConcern: http://twitter.com/EcoConcern_BCN

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada