22 de gen. 2016

"Els paradisos fiscals, la seva gènesi i el desenvolupament actual" amb Alex Madariaga i Carlos Sampietro (Membres d'Attac Catalunya)

Aquest dimarts 26 de gener a les 19:30 hores: Xerrada-col·loqui sobre 

Els paradisos fiscals, la seva gènesi i el desenvolupament actual, amb Alex Madariaga. Membre d'Attac Catalunya. Llic. en Dret, funcionari de l'Agència Tributària de Catalunya, extècnic de l'Oficina Antifrau de Catalunya. I també amb Carlos Sampietro. Membre d'Attac Catalunya.


Un paradís fiscal és bàsicament un territori on no es paguen impostos o els impostos són molt baixos i que té un sistema bancari prou opac perquè ciutadans de fora d'aquest territori hi puguin tenir els seus diners secretament. El seu origen es remunta a la segona meitat del segle XX, quan el desenvolupament econòmic i industrial de la postguerra i la descolonització van motivar el disseny de sistemes i estructures jurídicofiscals molt laxes per atreure capital estranger.
Alex Madariaga
Això afecta als altres estats bàsicament en una manca d'ingressos a través dels impostos, ja que acullen diners de ciutadans d'aquests estats que no es declaren a les seves respectives hisendes i, per tant són, en definitiva, una eina de frau.
La quantitat exacta és difícil de dir, però el Fons Monetari Internacional calcula que de tota la riquesa mundial, una quarta part l'acumulen els anomenats paradisos fiscals.
ASI EVADEN LOS PATRIOTAS LOS IMPUESTOSLOS PARAISOS FISCALES Y LOS PATRIOTAS ESPAÑOLES.Los mismos empresarios y caniches que atizan el miedo a un gobierno progresista y de cambios, son los que sacan el dinero de España para evitar los impuestos que faltan después en el pais para sostener el estado de bienestar.
 ________________________________________________
EcoConcern-Innovació Social
Carrer Carders, 12 pral. (RAI) 08003 BARCELONA        
Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
Twitter @EcoConcern_BCN  
Blog: http://elracodeldebat.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada