9 de març 2016

Geopolítica Orient Mitjà, amb Àlex de la Fuente (Plataforma Unitària i Popular contra la Guerra i l’OTAN

Dimarts 15 de març a les 19:30 hores, tema d’actualitat: Geopolítica Orient Mitjà,
amb Àlex de la Fuente (Plataforma Unitària i Popular contra la Guerra i l’OTAN. Llicenciat en Història, especialista en Contemporània i Història del món Àrab).
De les primaveres àrabs a l’Estat Islàmic: analitzant els canvis geopolítics i geoeconòmics que afecten l’Orient Mitjà.És considera absolutament necessari explicar i difondre els veritables motius de l’agressió imperialista contra Síria i altres pobles del món àrab. Aquests motius, disfressats de guerres civils i terrorisme islamista i/o fanàtic, amaguen pretensions geopolítiques que en última instància es revelen econòmiques. Tota guerra té motivació econòmica. És imprescindible conèixer la geopolítica de la regió i els seus antecedents històrics per entendre el perquè d’aquestes guerres i que podem fer per evitar que es produeixin.
mapa de reparto de la región -hoy en llamas- en 1920 entre las potencias imperialistas franco-británicas. Toda una declaración de inteciones.
Per això també us convoquem a la manifestació d'aquest dissabte 12 de març de 2016
(Castellano)
Consideramos absolutamente necesario explicar y difundir los verdaderos motivos de la agresión imperialista contra Siria y otros pueblos del Mundo Árabe. Estos motivos, disfrazados de guerras civiles y terrorismo islamista y/o fanático, esconden pretensiones geopolíticas que en última instancia se revelan económicas. Toda guerra tiene motivación económica. Es imprescindible conocer la geopolítica de la región y sus antecedentes históricos para entender el por qué de estas guerras y qué podemos hacer para evitar que se produzcan.

Àlex de la Fuente es Licenciado en Historia, especialista en Historia Contemporánea e Historia del Mundo Árabe

Recordem que el proper dimarts 22 de març no hi ha activitat en ser dimarts de Setmana Santa.
Entrada lliure (Carnet associatiu anual de RAI 3 eur.)
_____________________________________________________________
ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL Horari dimarts de 18h-22h
Carders, 12 pral. 08003 BARCELONA Telèfon: 93 319 03 51
Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
Blog d’Ecoconcern: http://elracodeldebat.blogspot.com
Twitter: http://twitter.com/EcoConcern_BCN
Facebook: EcoConcern-Innovació-Social 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada