20 de juny 2016

[21/6] ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DEL CURS 2015-2016

Demà dimarts 21 de juny de 2016, en el local del carrer Carders, 12, pral., a les 19:30 hores
Recordem a tots els socis/sòcies i participants a les nostres activitats la invitació a assistir a l’assemblea general, encara que no ho hàgiu fet mai. Necessitem nous consellers/conselleres per tirar endavant l’Associació.

ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DEL CURS 2015-2016
L’Assemblea general ordinària de l’Associació EcoConcern-Innovació Social se celebrarà el dimarts 21 de juny de 2016, en el local del carrer Carders, 12, pral., a les 19:30 hores amb l’ordre del dia següent:
1) Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de l’assemblea anterior
2) Presentació i aprovació, si escau, de l’estat de comptes de l’exercici anterior
3) Presentació i aprovació, si escau, dels ingressos i despeses del proper exercici
4) Presentació i aprovació, si escau, de la Memòria del curs anterior
5) Propostes per al nou curs
6) Precs i preguntes

Recordeu, que la documentació referent a l’assemblea general ordinària, estarà a la vostra disposició al local de l’associació a partir del dia 14 de juny de 2016.
Després del 21 de juny i fins que arribin les vacances, si bé no tindrem activitats,seguirem trobant -nos, per treballar en l’organització del proper curs. És per això ques’obre de nou una consulta a tots els nostres associats/associades perquè ens facin arribar propostes de temes, articles i/o conferenciants per programar les activitats i reunions del proper curs a l'adreça ecoconcernbcn@gmail.com (després dinarem tots plegats, cadascú pot portar alguna cosa o demanar al bar associatiu).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada