28 de nov. 2016

Manca de valors, amb Jordi Costa (ECOCONCERN)

Dimarts 29 de novembre a les 19:30 hores.

Xerrada-col·loqui sobre Manca de valors, amb Jordi Costa (membre d' ECOCONCERN INNOVACIÓ SOCIAL)

L'arrencada molt puntual del tema ens porta directament al problema de la fragmentació de la ciutat quan aquesta es pensa com un objecte mercantil. Només fa quaranta anys que Henri Lefebvre parlava de l'espai com a valor de canvi i com a valor d'ús.
Barcelona fa dies que està en l'era del valor de canvi i va perdent a poc a poc el seu valor com a espai per viure. Cal reivindicar el patrimoni "immaterial" inherent al patrimoni "material". Aquest "patrimoni immaterial" serà el gran tema de la xerrada.Font: http://www.ub.edu/geocrit/b3w-1068.htm


El nostre volgut company Jordi Costa porta molts anys participant activament en les activitats del CETR – Centre d'Estudi de les tradicions de saviesa, on s'investiga la qualitat humana i ens planteja una sessió participada on reflexionarem i debatrem sobre els valors avui. Us esperem!!
Més informació: 
INTRODUCCIÓN A LA EPISTEMOLOGÍA DE LOS VALORES
Entrada gratuïta socis Ecoconcern Innovació Social o de l'associació  RAI (4€ l'any).
El carnet es pot adquirir in situ durant l'acte i permet l'accés a totes les activitats de RAI i d'EcoConcern durant un any. 

ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL

Carders, 12 principal. 08003 BARCELONA // Telèfon: 933190351 ecoconcern@pangea.org

Twitter: @EcoConcern_BCN // Blog: elracodeldebat.blogspot.com FB:

1 comentari:

  1. HOLA¡
    Varem ser poquetes-poquets a la trobada-xerrada-debat sobre el valors. El convidat conferenciant no semblava q. s'agués preparat la conferència, es veia una mica nerviós i amb poques taules d conferenciant,, pero bé, sembla q. se'n va sortir. a mitja confe. ja hi havia col·loqui, donc va concentrar tan els arguments q. van durar poc,,
    En resum ens va convidar a investigar la Vida com a solució per estimar-la i així valorar-ho tot

    ResponElimina