5 de març 2017

"El Repte de ser dona i Musulmana avui", amb Fàtima Ahmed

Dimarts 7 de març a les 19:30 hores

Xerrada-col·loqui sobre "El Repte de ser dona i Musulmana avui", amb Fàtima Ahmed (Presidenta de l’Associació Intercultural Diàlegs de Dona).

Com que el dia 8 de març és el dia Internacional de la dona, ens ha semblat oportú treballar aquest tema i en concret centrar-ho, donada la seva actualitat, en el paper de la dona musulmana en el seu entorn d’avui. Entorn que està canviant amb un augment considerable de població europea de confessió musulmana.
En aquests darrers anys s’han fet present a la nostra societat importants onades migratòries, per tan, se’n parla, crea polèmica, mou passions... 
 Aquesta xerrada/debat té com a objectiu de sensibilitzar sobre la desigualtat de drets i oportunitats amb les quals ens trobem les dones musulmanes pel sol fet de practicar la seva religió i portar el vel que les identifica.
Va haver-hi intervencions molt interessants i el temps se’ns va quedar curt. Hem de seguir parlant, hem de conèixer més els nostres veïns i veïnes, hem d’esforçar-nos per trencar tòpics i seguir lluitant contra els prejudicis. Com diuen les dones musulmanes: el vel amaga el meu cabell però no la meva intel·ligència.

Dimarts  7 de març a les 19:30h
EcoConcern - c/Carders, 12 Ppal (Barcelona) Jaume I

  
Associació ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL

Carrer Carders, 12 pral.[RAI] 08003 BARCELONA
Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org Facebook: EcoConcern-Innovació-Social
Twitter: @EcoConcern_BCN Blog: http://elracodeldebat.blogspot.com  


Entrada gratuïta socis Ecoconcern Innovació Social o de l'associació  RAI (4€ l'any).
El carnet es pot adquirir in situ durant l'acte i permet l'accés a totes les activitats de RAI i d'EcoConcern durant un curs ecolar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada