23 d’abr. 2017

Com transformar l’economia i la societat a través de les Finances Ètiques cooperatives?, amb Xavi Teis (Coop57) i David Diaz de Quijano ( Oiko Crèdit)

Dimarts 25 d’abril a les 19:30 hores xerrada col·loqui sobre

Com transformar l’economia i la societat a través de les Finances Ètiques cooperatives? amb Xavi Teis (Coop57) i David Diaz de Quijano ( Oiko Crèdit).

Experiències nacionals i internacionals de cooperatives de finances ètiques no bancàries. Ens agradi o no, el nostre món es mou per interessos econòmics, i l'oli que en fa moure l'engranatge són els diners. La banca ètica, que ja s'ha començat a consolidar al nostre país és una alternativa al sistema financer imperant, però a banda de les entitats bancàries regulades, dins del moviment de les Finances Ètiques també existeixen altres iniciatives, com ara les cooperatives de serveis financers. Aquestes acostumen a tenir un funcionament més flexible i adaptat a les necessitats de les empreses i entitats a les qui ofereixen finançament, i al nostre país tenen una consolidada representació en el Coop57 i Oikocredit. Es tracta de dues entitats financeres no bancàries que des de fa dècades treballen en àmbits diferents de l'economia i les finances per contribuir a dinamitzar l'economia social i solidària tant al nostre país (Coop57) com als països en vies de desenvolupament (Oikocredit). En aquesta sessió en coneixerem el seu funcionament i podrem debatre sobre el seu potencial de canviar la societat i l'economia així com sobre els reptes als quals s'enfronten.         
Assemblea Coop57
Accedeix a la entrevista a David Diaz- Coordinador d'Oiko Credit
                        

ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL
C)Carders 12, principal. 08003 BARCELONA. Telèfon:93-3190351 ecoconcern@pangea.org Twitter: @EcoConcern_BCN Blog: http://elracodeldebat.blogspot.com
FB: Ecococern Innovació Social

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada