7 d’oct. 2017

Fem Ecoconcern entre tots i totes!

Fem Ecoconcern entre tots i totes!

“Fem Ecoconcern”: es un espai dintre de la nostra agenda setmanal per a trobar-nos  i per treballar en l’organització del curs i en els diferents projectes que ja s’estan posant en marxa de cara a engegar projectes de futur que facin sostenible l'associació a llarg termini però també amb les feines del dia a dia. La propera reunió oberta serà  aquest dimarts 10 de Octubre a les 19'30h, també informarem dels canvis a l'associació i els motius d'aquests, enfocats a acompanyar a les persones noves o antigues  que vulguin formar part  d'aquesta nova etapa amb la seva col·laboració.  Qualsevol persona nova o aportacions sempre són benvingudes!

Àrees de participació: EcoConcern continua amb el seu bloc tradicional d’activitats amb alguns canvis :

- Xerrades-col·loqui sobre pensament crític i d’actualitat - Sessions de cinefòrum - Presentació de publicacions

- Fem Barri: Tallers, cursos i activitats per el nostre barri de cara a enfortir relacions veïnals (Fem dimarts mes pràctics!).

- Grup d' recerca sobre economia comunitària i col·laborativa al casc antic,  busquem gent interessada  en introduir la moneda local en el Casc Antic (escriu-nos si vols formar part d'aquest grup motor: ecoconcernbcn@gmail.com)


També som un espai per acollir i  col·laborar amb altres iniciatives socials. Veiem com aquesta feina sinèrgica amb altres companys i companyes ens permet afrontar reptes que aïlladament mai podríem assolir, per tant, la col·laboració dels associats i associades d’EcoConcern, tant amb la participació en diferents tasques, on es dedica un temps, com amb el suport econòmic que donen, facilita la creació i realització de les activitats abans esmentades. Moltes gràcies a tot@s!


Com puc col·laborar en aquesta nova etapa?

Explicant als teus coneguts la nostra tasca, compartint les nostres informacions, fent-se soci/a,... Treball voluntari; Necessitem ajuda per posar al dia l'associació en el camp virtual. Estem fent un canal de un canal de youtube amb les xerrades, digitalitzar les nostres publicacions, no volem que aquest coneixement tan interessant que generem es quedi a dintre del nostre local !

Es tracta de donar un impuls a la nostra volguda associació per tenir continuitat, a través del suport i la feina col·lectiva ja que estem necessitant de voluntaris!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada