7 d’oct. 2017

Fem Ecoconcern entre tots i totes!


Fem EcoConcern entre tots i totes!


“Fem EcoConcern”: és un espai dintre de la nostra agenda setmanal per a trobar-nos i per treballar en l’organització del curs i en els diferents projectes que ja s’estan posant en marxa a fi d'engegar propostes de futur que facin sostenible l'associació a llarg termini, però també amb les feines del dia a dia. La pròxima reunió oberta serà aquest dimarts 23 de gener de 2018 a les 19.30 hores; també informarem dels canvis a l'associació i els motius d'aquests. Aquesta sessió estarà enfocada a acompanyar tan a les persones noves o com a les antigues que vulguin formar part  d'aquesta nova etapa amb la seva col·laboració. Qualsevol persona nova o aportacions sempre són benvingudes!

Àrees de participació: EcoConcern continua amb el seu bloc tradicional d’activitats amb alguns canvis:

- Xerrades-col·loqui sobre pensament crític i d’actualitat; sessions de cinefòrum; presentació de publicacions...

- Fem Barri: Tallers, cursos i activitats pel nostre barri de cara a enfortir relacions veïnals (Fem dimarts més pràctics!).

- Grup de recerca sobre economia circular, comunitària i col·laborativa al Casc Antic:  busquem gent interessada en aquest àmbit i també en introduir la moneda local en el Casc Antic (escriu-nos si vols formar part d'aquest grup motor: ecoconcernbcn@gmail.com).

També som un espai per acollir i col·laborar amb altres iniciatives socials. Veiem que aquesta feina sinèrgica amb altres companys i companyes ens permet afrontar reptes que aïlladament mai podríem assolir; per tant, la col·laboració dels associats i associades d’EcoConcern, tant participant en diferents tasques i dedicant un temps, com donant un suport econòmic, facilita la creació i realització de les activitats abans esmentades. Moltes gràcies a tot@s!

Com puc participar a EcoConcern?

Explicant als teus coneguts la nostra tasca, compartint les nostres informacions, fent-te soci/a, aportant el teu treball voluntari... Necessitem ajuda per posar al dia l'associació en el camp virtual: estem fent un canal d'un canal de YouTube amb les xerrades i digitalitzant les nostres publicacions, ja que no volem que aquest coneixement tan interessant que generem es quedi a dintre del nostre local!

Es tracta de donar un impuls a la nostra volguda associació  a través del suport i la feina col·lectiva, ja que necessitem voluntaris!




NNNNNNNOOOOOOOOOOOOOOO


Fem Ecoconcern entre tots i totes!

“Fem Ecoconcern”: és un espai dintre de la nostra agenda setmanal per a trobar-nos  i per treballar en l’organització del curs i en els diferents projectes que ja s’estan posant en marxa de cara a engegar projectes de futur que facin sostenible l'associació a llarg termini però també amb les feines del dia a dia. La propera reunió oberta serà  aquest dimarts  23 de Gener de 2018 a les 19'30h, també informarem dels canvis a l'associació i els motius d'aquests. Aquesta sessió està enfocada a acompanyar a les persones noves o antigues  que vulguin formar part  d'aquesta nova etapa amb la seva col·laboració.  Qualsevol persona nova o aportacions sempre són benvingudes!

Àrees de participació: EcoConcern continua amb el seu bloc tradicional d’activitats amb alguns canvis :

- Xerrades-col·loqui sobre pensament crític i d’actualitat - Sessions de cinefòrum - Presentació de publicacions

- Fem Barri: Tallers, cursos i activitats per el nostre barri de cara a enfortir relacions veïnals (Fem dimarts mes pràctics!).

- Grup d' recerca sobre economia circular, comunitària i col·laborativa al casc antic,  busquem gent interessada  en aquest ámbit i potser tambè en introduir la moneda local en el Casc Antic (escriu-nos si vols formar part d'aquest grup motor: ecoconcernbcn@gmail.com)

També som un espai per acollir i  col·laborar amb altres iniciatives socials. Veiem com aquesta feina sinèrgica amb altres companys i companyes ens permet afrontar reptes que aïlladament mai podríem assolir, per tant, la col·laboració dels associats i associades d’EcoConcern, tant amb la participació en diferents tasques, on es dedica un temps, com amb el suport econòmic que donen, facilita la creació i realització de les activitats abans esmentades. Moltes gràcies a tot@s!

Com puc participar en Ecoconcern?

Explicant als teus coneguts la nostra tasca, compartint les nostres informacions, fent-se soci/a,... Treball voluntari; Necessitem ajuda per posar al dia l'associació en el camp virtual. Estem fent un canal de un canal de youtube amb les xerrades, digitalitzar les nostres publicacions, no volem que aquest coneixement tan interessant que generem es quedi a dintre del nostre local !

Es tracta de donar un impuls a la nostra volguda associació per tenir continuitat, a través del suport i la feina col·lectiva ja que estem necessitant de voluntaris!




Associació ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL 
EcoConcern cerca i difón propostes socialment innovadores des del 1991. 
Carrer Carders, 12, [RAI] principal. 08003 BARCELONA  Telèfon: 93 319 03 51 / ecoconcern@pangea.org
Blog: elracodeldebat.blogspot.com Twitter:@EcoConcern_BCN / Facebook: EcoConcern-Innovacion

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada