20 de març 2012

Ecoconcern, dimarts 20 de març, La suspensió del Jutge Garzón pel CGPJ, amb Carles Jiménez Villarejo

Dimarts 20 de març a les 19:30 hores


Tema d actualitat: "La suspensió del Jutge Garzón pel CGPJ", amb Carles Jiménez Villarejo (Jurista i ex fiscal anticorrupció).
La suspensió ha desencadenat una sèrie de protestes. És un fet al que li manca fonament jurídic suficient i és una forma de reprimir i criminalitzar l exercici lliure de la independència judicial, la qual cosa representa la creació d un cert clima de sotmetiment sobre els jutges i magistrats.


--
ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL

Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 BARCELONA
Secretaría dimarts de 18:30 a 21:30hs Telèfon: 933190351
Correu electrònic: ecoconcernbcn@gmail.com
Web: http://www.pangea.org/ecoconcern
Blog: http://elracodeldebat.blogspot.com/
TWIT: http://www.twitter.com/EcoConcern_BCN

2 comentaris:

  1. Pel que fa a la crisi, vull dir-te, que una de les solucions perquè s'arregli l'economia, a Espanya, i a tot arreu segons les seves pròpies característiques, seria que el govern tragués els diners dels rics com el rei i la seva familia, els aristòcrates, els Alberto, els Botín, les Koplowitz, Amancio Prada, Rafael Nadal, Julio Iglesias, Ronaldo i altres com ell, la duquessa d'Alba, Ruiz Mateos, José Manuel Lara. Isidre Fainé, els polítics rics que n'hi ha, els cardenals, els bisbes, els sacerdots amb tots els milions que els donen, etc. I em deixo els que tu has de saber més que jo. Ho farà? No ho farà perquè el govern està al servei dels rics i poderosos. Pel que aquesta crisi, com l'anterior, com totes, l'han de pagar els pobres. Només s'ha de veure si els pobres accepten el greuge que és solucionar la crisi en contra d'ells. Si no ho accepten, ja sabem que hi haurà revoltes i violències, com ja sabem que altres vegades ha passat. A les teves mans també hi ha el que no es diguin mentides i falsedats -que es diuen moltes- i atenir-se a la realitat. Quan diem que tots som iguals d'avant la llei, es això veritat? No ho es. Això es una il.lusió, una mentida, doncs no som vertaders, vivim a l'engany per treure favors i beneficis. t'Adones on som? Quant més mentides i falsedats, més irritabilitat, més odi i ira contra els rics i poderosos.

    t'Adresse aquest text sobre la violència. Amb afecte i carinyo.
    La no-violència s'ha pregonat una i altra vegada en política, en religió i per diferents líders. La no-violència no és un fet, tan sols és una idea, una teoria, un munt de paraules, el fet real és que som violents, és un fet, és 'el que és'. Però no som capaços de comprendre 'el que és' i per això, inventem aquesta tonteria que anomenem la no-violència, la qual cosa genera un conflicte entre 'el que és' i 'el que hauria de ser'. Mentre perseguim la no-violència estarem sembrant la llavor de la violència, és una cosa tan òbvia. Així doncs, podem mirar junts 'el que és' sense evadir-nos, sense cap ideal, sense reprimir-o escapar de 'el que és'?


    Existeixen diferents formes de violència. ¿Hem d'investigar cada tipus de violència o abastar tota l'estructura de la violència? ¿Hem de mirar tot el camp de la violència o només una part d'ella? La font de la violència és el 'jo', l'ego, el mi que s'expressa a si mateix de moltes maneres: en la divisió, al tractar de convertir-nos o ser algú més, cosa que en si mateix és una divisió del ' jo 'i el' no jo ', del conscient i l'inconscient, el' jo 'que s'identifica amb la família o la no família, amb la comunitat o la no comunitat, etc. És com una pedra que llancem en un llac, les ones s'estenen i estenen, i el centre és el 'jo'. Mentre el 'jo' hi hagi en qualsevol de les seves formes, subtil o obertament, hi haurà violencia.La violència no només és matar a un altre.

    Hi ha violència quan un empra una paraula agressiva, quan fa un gest de menyspreu a una persona, quan obeeix perquè té por. De manera que la violència no és només la matança organitzada en nom de Déu, en nom de la societat o del país, la violència en molt més subtil, més profunda, i estem investigant la profunditat de la violència en si mateixa. Quan diu que és indi, musulmà, cristià, europeu o qualsevol altra cosa, està sent violent. Sap per què és violent? Perquè s'està separant de la resta de la humanitat. Quan se separa a si mateix per creença, per nacionalisme, per tradició, això genera violència. Així doncs, un home que vol comprendre la violència no pertany a cap país, a cap religió, a cap partit polític o sistema, sinó que s'interessa en comprendre a la humanitat. JKOnline

    ResponElimina
  2. Continuació del anterior text de Toni Segarra.

    La guerra, és la violència és la seva màxima expressió. On la destrucció i la mort, també és al seu màxim nivell. Ara, avui, els homes, cridats els més civilitzats, llancen milers i milers de tones de bombes sobre un país, Líbia.
    Per què fan això? Ho fan per enveja, gelosia, odi i por, per expandir els seus interessos, és a dir, per egoisme. La guerra, és l'acció del "jo" d'una manera desenfrenada i gairebé dement, justament quan l'home conté la seva màxima energia destructiva. Sabem justificar-ho tot, i, la guerra també la justifiquem. Tota justificació és infinita, però tota negació també ho és. Què podem fer perquè els assassinats en massa, que és la guerra no sigui? Es poden fer moltes coses, però la principal és eradicar, primer de tot, la guerra que hi ha dins nostre. Sinó, quin sentit té tot el que fem. Seria com intentar apagar un foc, però alhora donar-li més combustible. Per tant, descobrim què és el que dóna vida a aquesta guerra, que és tan nostra, que la portem cada dia per al combat. No esperis que algú et solucioni aquesta guerra que hi ha dins teu, ja que les bombes segueixen caient, destruint les persones i tota la vida.

    Perquè cessi la violència i la guerra. Mentre no hi hagi un canvi en la moralitat, sempre hi haurà guerra. Quina diferència hi ha entre Obama i Bush? No hi ha cap, perquè els dos tenen la mateixa moralitat. No tenen la sensibilitat desenvolupada, per adonar-se que els problemes no es solucionen amb violència, llançant milions de bombes, fent la guerra. La seva sensibilitat és, la de l'egoisme, no importa a qui hagi de assassinar i destruir, la qüestió és que han de seguir amb la seva vida immoral, malgastadora i despilfarradora. I, mentre no canviï de paradigma, la moral, seguiran assassinant a éssers humans innocents i vulnerables. T. Segarra.

    http://tsegarsigmailcom.blogspot.com

    Si tens problemes amb aquest enllaç per anar al meu blog, pots entrar al meu portal posant en el cercador "La veritat, és llibertat". O també per "Toni Segarra" veient que coincideixi l'enllaç, que l'acompanya, amb el qual ja t'he posat.

    Twitter: Mussol

    ResponElimina