25 d’oct. 2013

El camí dels Països Catalans: una ruta de senderisme sociocultural creada participativament, amb Lluís Planes


Aquest dimarts 29 d’octubre, a les 19:30 hores

Xerrada-col·loqui: El camí dels Països Catalans: una ruta de senderisme sociocultural creada participativament, amb Lluís Planes (President de l’Associació Pas). 


El Camí, que enguany compleix 10 anys des de la seva llavor inicial, esdevé una eina de vertebració social i nacional, d'estímul d'una economia local i sostenible, de posada en valor del patrimoni cultural, històric i social de cada població, i també una eina de democràcia participativa per canalitzar les propostes i la força del poble en relació als actuals reptes comuns, a fi de generar entre tots una societat i un país millors, més justos i sostenibles. Us esperem!
Més informació: http://www.elcami.cat
Charla-coloquio: El camino de los Países Catalanes: una ruta de senderismo sociocultural creada participativamente, con Lluís Planes (Presidente de la Asociación Pas).


Martes 29 de octubre, a las 19 horas 30 minutos.

Entrada libre.

El Camí, que este año cumple 10 años desde su impulso inicial, se convierte en una herramienta de vertebración social y nacional, de estímulo de una economía local y sostenible, de puesta en valor del patrimonio cultural, histórico y social de cada población, y también una herramienta de democracia participativa para canalizar las propuestas y la fuerza del pueblo en relación a los actuales retos comunes, a fin de generar entre todos una sociedad y un país mejores, más justos y sostenibles.

Más información en: http://www.elcami.cat

                                       EcoConcern-Innovació Social
                       Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 BARCELONA
                  Telèfon: 93 319 03 51 Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
                                 Web: http://www.pangea.org/ecoconcern
                        Twitter d’EcoConcern: http://twitter.com/EcoConcern_BCN
                            Blog d’Ecoconcern: http://elracodeldebat.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada