19 d’oct. 2013

Presentació del llibre: L’hora dels Voltors, amb Josep Manuel Busqueta

Dimarts 22 d’octubre a les 19:30 hores

Presentació del llibre: 

L’hora dels Voltors, amb Josep Manuel Busqueta (membre  de TAIFA i autor del llibre).

En aquesta sessió es farà una presentació del arguments i idees que es presenten en el llibre "L'Hora delsVoltors", editat per l'Editorial el Jonc.


La crisi explicada a una ciutadania estafada. Amb el llibre es pretén posar el focus, de manera didàctica i intel·ligible, a analitzar les raons de la persistència de la depressió tant des d’un punt de vista global com a escala dels Països Catalans i mostrar com aquesta crisi s’està convertint en l’excusa perfecta per agenollar tota una societat als peus dels poderosos.
A més, però, també fa més palesa que mai la necessitat inajornable de cercar alternatives a un sistema fracassat, profundament injust i insolidari, per part de totes aquelles persones que aspiren a viure en una societat de persones lliures i a no ser tractades com a mercaderies.

Us esperem!
__________________
(Texto en castellano).

Presentación del libro:

«L'hora dels Voltors» («La hora de los Buitres»), con José Manuel Busqueta (miembro de TAIFA y autor del libro). Entrada libre.

En esta sesión se hará una presentación del argumentos e ideas que se presentan en el libro «L'hora dels Voltors» («La Hora de los Buitres»), editado por la Editorial «el Jonc».

La crisis explicada a una ciudadanía estafada. Con el libro se pretende poner el foco, de manera didáctica e inteligible, a analizar las razones de la persistencia de la depresión tanto desde un punto de vista global como a nivel de los Países Catalanes y mostrar cómo esta crisis está convirtiendo en la excusa perfecta para arrodillarse toda una sociedad a los pies de los poderosos.

Además, sin embargo, también hace más patente que nunca la necesidad inaplazable de buscar alternativas a un sistema fracasado, profundamente injusto e insolidario, por parte de todas aquellas personas que aspiran a vivir en una sociedad de personas libres y no ser tratadas como mercancías.

Más información: http://elracodeldebat.blogspot.com.es/2013/10/presentacio-del-llibre-lhora-dels.html
¡Os esperamos!
_____________________________________________
ECOCONCERN-INNOVACIÓ SOCIAL
 Mare de Déu del Pilar 15, principal. 08003 BARCELONA
 Telèfon: 93 319 03 51 Correu electrònic: ecoconcern@pangea.org
 Web: http://www.pangea.org/ecoconcern
 Twitter d’EcoConcern: http://twitter.com/EcoConcern_BCN
 Blog d’Ecoconcern: http://elracodeldebat.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada