7 de maig 2015

Ayotzinapa, buscant els 43, amb la presència de companys de l’Espai de trobada i acció “L’adhesiva”.


Dimarts 12 de maig a les 19:30 hores, al local social d’EcoConcern.
Cinefòrum amb la projecció del documental Ayotzinapa, buscant els 43, amb la presència de Florencia González de l’Espai de trobada i acció “L’adhesiva”.

El documental narra la cerca dels 43 estudiants de magisteri de l’escola Normal Rural de Ayotzinapa, víctimes de desaparició forçada el 26 de setembre de 2014 a mans de la policia.
El documental fa una crítica ferotge sobre l’actuació del Govern Federal i estatal per trobarlos, a més de remarcar el paper actiu de la policia, sota les ordres del Govern, en la desaparició dels estudiants. Això evidencia que Ayotzinapa és un espantós crim d’estat.
Mitjançant entrevistes i arxius gràfics, relata les mobilitzacions, tant de pares i companys estudiants d’Ayotzinapa, com el recolzament de la societat civil nacional i internacional per exigir que: “Vius se’ls van emportar, Vius els volem”. Aquest documental es projectarà just després de la visita dels pares d’Ayotzinapa a Barcelona aquest cap de setmana tota l'informació sobre la visita a http://www.adhesiva.org/2015/04/visita-de-los-familiares-de-ayotzinapa.html.
En el debat podrem comentar què ha representat aquesta gira europea amb els companys de l’Adhesiva. També es presentarà la filmació  "Vivos se los llevaron, vivos los queremos" resultat de la visita dels cooperants de la "La Garriga Societat Civil", en colaboració amb el setmanari la 'Directa' i el suport de l'ajuntament de La Garriga el pasat mes de Febrer de 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada