22 de set. 2016

[27/9] Faircoop: Autogestió i eines globals cooperatives

19,30 h – Xerrada-col·loqui
Amb Ale Fernandez i Juanito Piquete (membres del node català de Faircoop).

Fair.coop és una cooperativa oberta d’àmbit global que s’autoorganitza a través d’Internet, fora dels límits i els controls dels Estats-nació. El seu objectiu és contribuir a fer possible la transició cap un nou món, reduint tant com sigui possible les desigualtats econòmiques i socials entre els éssers humans i al mateix temps contribuir a una nova riquesa global, accessible a tota la humanitat en forma de procomú.


La Fair.coop entén que la transformació cap a un sistema monetari més just és un element clau en el seu camí, per aquest motiu aposta per la Faircoin com a criptomoneda en la que basar les seves accions de redistribució de recursos i de construcció d’un nou sistema econòmic global.

Els membres del node català, fair.coop/ca/catalunya ens explicaran com accedir a les oficines de canvi locals para acceder a Faircoin sense passar pel  banc (www.getfaircoin.net),i el projecte de cooperativa europea com a eina d'auto-ocupació! https://freedomcoop.eu El debat servirà per dialogar sobre el projecte.

2 comentaris:

  1. serà una bona ocasió per saber-ne una mica més d'aquest,,super interessant projecte cooperatiu, més quan un impulsor ha estat Enrric Duran q. el conec dels principis d la coop. Inte. Cat. amés era soci del Eco.
    Ens veiem dimarts!!

    ResponElimina
  2. HOLA¡
    Després d'aquesta bona sessió informativa queda clara la vocació de intervenció pel canvi social per una més autogestió i solidaritat. afavorint unes eines cooperatives q. ho permetin com moneda alternativa gestió empresarial i altres....
    Bé, m'agués agradat dir-lis, al final no ho vaig fer, com a anécdota q. implantessin un fons de consciència,, per anar-la repartint, doncs en falta.

    ResponElimina